Pay Per Click

Benut een van de meest grootschalige online markten en optimaliseer uw kosten met Pay Per Click PPC. De meeste online marketing campagnes vergen tijd. Het duurt een paar maanden voordat u resultaat begint te bemerken en u uw Return On Investment, ROI, is significant.
Met PPC ontvangt u per direct aanvragen, telefooncontacten en aankopen. Het tweede voordeel van deze strategie is dat u niets betaalt, tenzij iemand op uw advertentie klikt.

Wat is Pay Per click of PPC?

Image

PPC impliceert verkoop via clicks of eigenlijk verkeer naar uw website. Het is anders dan het verkrijgen van organische clicks of verkeer vanuit de zoekmachine resultaten (zogenoemde SERPs) door zoekmachine optimalisatie oftewel SEO.

PPC advertenties verschijnen meestal in een gelabeld gedeelte op de resultaten pagina's (SERPs) of in een groene of gele box op de grote zoekmachines en ze zijn gescheiden
van de normale resultaten. Hoe gemakkelijk en voor de hand liggend het ook lijkt om een budget op te stellen en te starten met bidden voor zoektermen op de gigantisch uitgebreide internet zoekmachines; het kan zijn dat de beoogde resultaten niet gelijkwaardig blijken aan het uitgegeven geld. Daar komt Ilya Marketing in actie, we zorgen dat u optimaal gaat gebruiken van PPC voordelen en mogelijkheden.

Professioneel in PPC Management en Advertenties

Aanschaffen van clicks en verkeer naar uw website is een goede strategie om op de eerste zoekresultaten paginalijst te komen. Maar het moet wel zorgvuldig gedaan worden. PPC gaat alleen werken voor bedrijven die de tijd nemen en een demografische analyse maken, onderzoek doen naar sleutelwoorden, de zogenoemde keywords, en tevens een correcte campagnestructuur bouwen. Het Creëren van innemende en aantrekkelijke advertenties, het ontwikkelen van goed converterende landingspagina’s en uiteraard dit allemaal bijhouden en bijstellen voor een goede ROI. Ilya Marketing is een team van professionals die u kunt contacten voor een goed georganiseerde PPC. We gaan u ondersteunen met het verduidelijk van uw doelen en met het opstellen van de campagne. Heeft u al een actieve campagne, dan gaan wij u helpen met beheer en het verbeteren van cost per click CPC en click-through rate CTR.

zoekmachine adverteren ilya marketing

Combinatie van hulpmiddelen en hands-on aanpak

Een typisch online marketingbureau gebruikt software of hulpmiddelen om de accounts van hun klanten te beheren zonder de klant te betrekken en te informeren over de voortgang. Bij Ilya Marketing gebruiken wij niet alleen geavanceerde software en hulpmiddelen, maar ook een hands-on aanpak en verrichten wij diepgaande optimalisatie en verbetering.

Neem contact met ons op! Maak vandaag kennis met Ilya Marketing. 
We geven om onze klanten, wij zijn niet bang en we zijn innovatief, dat is wat nodig is om success te boeken in de wereld van digitale marketing.
Neem contact met ons op >>