Online marketing bureau Utrecht. Ilya Marketing

U heeft ons online marketing bureau in Utrecht gevonden via de zoekmachine Google. Met onze effectieve SEO campagnes kunnen wij voor u hetzelfde realiseren.

Over ons online marketing bureau.

Ilya Marketing biedt SEO optimalisatie, SEA, webdesign en sociale marketing diensten aan. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht en wij richten ons op de online marketing in deze regio.

Utrecht is een competitieve regio. Daarom start Ilya Marketing elke campagne met een gedegen onderzoek naar uw concurrenten. Dit onderzoek stelt vast hoe uw concurrenten in de SEO rankings staan. Hierna starten wij met deze data uw SEO campagne, voor het beste resultaat.

Technische on-site problemen oplossen

Bij elke nieuwe klant houden wij ons aan een technisch SEO proces. Hierbij analyseren wij uw website op zoek naar veelvoorkomende problemen die de positie van uw website in de weg staan. Voorbeelden hiervan zijn domein-omleidingen, site-beveiliging, site-snelheid, site-structuur, schema-opmaak, dunne inhoud en nog veel meer. Zodra we de website in goede technische staat hebben, zetten we het SEO proces voort.

SEO inhoud aan uw website toevoegen.

Ilya Marketing voegt vervolgens inhoud aan uw website toe. Deze inhoud is gericht op keywords die uw klanten frequent gebruiken op de Google zoekmachine. Bij SEO is een goede inhoud ‘content’ ook cruciaal voor de goedkeuring van Google bij hun willekeurige algoritme updates.

Een goede inhoud is eerste stap. De volgende stap is een goede domein beoordeling. Door het verhogen van uw domein classificatie maar ook door backlinks naar uw website toe te voegen, scoort u hoog in de zoekmachines. Backlinks verkrijgen wij via onze partner netwerken of door te zoeken naar links in uw omgeving. Een andere manier is om een link naar uw bedrijf op verschillende websites weer te geven.

 

zoekmachine optimalisatie google analytics graph

Hoeveel kost Zoekmachine Optimalisatie in Utrecht?

U vraagt zich misschien af, hoeveel kost Zoekmachine Optimalisatie SEO in Utrecht? Elk bedrijf is anders met hun eigen uitdagingen in de zoekmachines. Om de prijs te kunnen bepalen moeten we eerst een uitgebreide analyse van concurrenten uitvoeren.

We houden uw SEO-campagne in de gaten en rapporteren maandelijks over uw belangrijkste KPI-statistieken. Meestal zal Ilya Marketing voor klanten de volgende punten controleren zoals:

Google Analytics-gegevens Google mijn bedrijfsgegevens Gegevens over Google-zoekconsole En andere webmasterhulpprogramma's die belangrijk zijn voor een SEO-campagne. Ontvang vandaag nog uw aangepaste SEO-strategie.

Als u er klaar voor bent om een aangepaste digitale marketingstrategie toe te voegen aan uw bedrijf, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen doen. Wij zetten uw website hoog in de zoekresultaten met behulp van ons unieke proces.
Neem contact met ons op >>